Dit gerecht zit vol met koolhydraten voor energie, bevat goede vetten en voldoende eiwitten. Kortom: dit dinertje heeft hele goede voedingswaarden en is ook nog een super lekker!

Ingredienten voor twee personen:
100 gram fusilli
200 gram zalm
150 gram courgette
150 gram wortel
50 gram kookroom light
10 gram avocado
limoen

Bereidingswijze: 

  1. bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. bak de zalm in een grote wokpan
  3. snij de courgette en wortel in hele kleine stukjes en voeg deze toe aan de zalm
  4. meng de kookroom, avocado en limoen met een mixer tot een sausje, voeg naar smaak peper toe
  5. voeg de pasta en het sausje toe aan de wokpan
  6. voeg naar smaak peper, zout en goede kruiden toe (ik gebruikte Provençaalse kruiden)
  7. Oh ja tip!!!! Verrijk dit gerecht met een droog wit wijntje!
Pasta met zalm

Pasta met zalm

Voedingswaarde per persoon:
502 kcal
47 gram koolhydraat
29 gram eiwit
22 gram vet