Ik heb een enorme passie om de gezondheid van mensen te bevorderen. Je leeft maar een keer en dat leven wil je zo gelukkig mogelijk leven. Ik geloof dat mensen optimaal kunnen genieten als zij mentaal en fysiek lekker in hun vel zitten. Dat is wat ik realiseer.

Wanneer je merkt aan je lichaam dat je bijvoorbeeld te weinig energie hebt of andere problemen ondervindt, zal je daar mentaal ook last van hebben, omdat je niet kunt functioneren zoals je zelf graag zou willen. Ik wil jouw lichaam de voeding geven die jouw lichaam nodig heeft, want elk lichaam verlangd andere voeding.

Je kunt het vergelijken met verschillende interesses. Iedereen heeft verschillende interesses of voorkeuren en zo heeft ieder ander lichaam ook zijn verschillende voorkeuren in voeding.

Persoonlijke begeleiding op voedingsgebied staat bij mij hoog in het vaandel en dat is de reden dat ik mijn eigen onderneming ben gestart. Ik wil dat iedereen van gezond en lekker eten kan genieten, ongeacht wie je bent of wat je doet. Mijn voedingsschema’s zijn aangepast op individuele doelen.

  • de moeder die de hele dag druk is en te vaak haarzelf vergeet
  • de ondernemer die de gaten vindt en benut om te gaan sporten
  • de student die op elke mogelijke manier zijn studie probeert te halen
  • de oppasopa die met liefde kookt voor zijn kleinkinderen

Goede voeding moet voor iedereen mogelijk zijn en dat realiseer ik!

Meer weten?
sharon@levenstuil.nl

Cupcakes