Novia Verde
Een taartje af en toe moet kunnen en daarom besloot ik naar de veganistische hotspot Novia Verde te gaan met twee klasgenoten! Ik heb hier al een keer geluncht (wat heerlijk was) en de eigenaresse wees me er toen op dat ik écht een keer terug moest komen voor een gebakje. Zo gezegd, zo gedaan.

Keuzes!
Elke dag hebben zij andere gebakjes te koop. Het is dus elke keer een verrassing wat er op het menu staat. Vandaag konden we kiezen uit twee gebakjes. De keuze tussen De Carrot Cake met citroenfrosting en de Frambozen creme was moeilijk, maar ik koos voor de Frambozen creme en deze was echt heerlijk. Natuurlijk heb ik ook de Carrot Cake van mijn klasgenoot geproefd en stiekem was deze nog lekkerder! Bij de taart koos ik voor een kop thee in de smaak kaneel en steranijs en tot mijn verbazing kreeg ik heet water met steranijs en kaneel erin!

noviaverde

Novia Verde

Personeel
Het personeel is heel vriendelijk! De vorige keer heb ik een poosje met de eigenaresse gepraat en je merkt direct dat ze dit werk met veel passie uitvoert. Haar enthousiasme spreekt me heel erg aan, dat is ook de reden dat ik wel terug moest komen voor een taartje!

Kom ik terug?
Ik ga het liefst naar zo veel mogelijk verschillende plekken, maar als ik taartjes ga eten ben ik hier te vinden. Ik heb genoten van mijn heerlijke frambozen creme taartje en bijzondere kopje thee! Met deze hotspot in mijn woonplaats mag de herfst wel komen!