Sharon van Tuil

geniet van goede voeding, ervaar een fitte levensstijl

De Gribus

Hotspot: De Gribus, Barneveld

Afgelopen zaterdag had ik zogenaamde lunchafspraak met een goede vriend om aan mijn website te werken. We besloten om uitgebreid te gaan lunchen, inclusief de benodigde alcoholische versnaperingen. In Barneveld zijn er een paar eetcafés, waaronder ‘De Gribus‘. We konden niet één gerecht kiezen uit het overweldigende menu dus Rens kwam het idee om iets te kiezen wat we allebei wilden proberen.

Schermafbeelding 2016-09-04 om 15.40.49

De Gribus

Hij nam de ‘Sashimi van tonijn en zalm’ en ik koos voor het broodje ‘Asian style pulled chicken’. Daarbij bestelden we een droge witte wijn. Het eten kwam vrij snel en direct waren we aan het smullen van de sashimi. De wasabi smaakte scherp, maar precies goed. Nadat de sashimi op was, hebben we het broodje met de kip gedeeld. De sambalmayonaise op het broodje was heerlijk en smaakte goed na de sashimi. Zoals je op de foto kunt ziet, kregen we niet zomaar een broodje kip. Het volkorenbroodje was rijkelijk belegd met de pulled chicken en daarbij werd dit geserveerd met verschillende slasoorten. De eerste hap van dit broodje verraste me ontzettend, ik had namelijk nooit verwacht dat het eten nog lekkerder zou zijn dan dat het eruit zag!

Toen ons eerste wijntje op was, kwam de serveerster meteen met de vraag of we er nog een lustte – uiteraard. Balans is de sleutel tot succes, dus tijdens een werkafspraak kan er heerlijk genoten worden van eten en drinken.

Ik beveel eetcafé De Gribus absoluut aan. Het ruime aanbod zal er voor zorgen dat ik terugkom.

 

Vorige

Recept: Kabeljauw couscous

Volgende

Recept: Shrimpsalad

  1. Jopie

    Klinkt goed Sharon
    Zeker het proberen waard

Geef een reactie

sharon@levenstuil.nl & +31 (0)6 55 77 59 50