Mijn schoonzus kwam me een bezoek brengen in Nijmegen! Ik wil altijd zo veel mogelijk naar verschillende plaatsen om te eten, dus ik van tevoren ben ik op Google-tocht geweest en ik kwam uit bij De Dromaai. De lunchkaart zag er aantrekkelijk uit, dus ik besloot om Wendy hiermee naar toe te nemen.

Het menu is erg gevarieerd, kiezen tussen ‘De hete geit’, een ‘Peer-m-erin’ of een ‘Vooral forel’ is écht lastig. Ik eet drie keer in de week vegetarisch en deze dag ook, dus ik koos voor ‘De Dolly’. De Dolly is een gerecht van een rustieke donkere bol met tomatentapenade, warme gegrilde groenten en fetakaas.

Voor mijn gevoel werd na twee minuten de bestelling al naar onze De Dromaaitafel gebracht. Het broodje kostte vijf euro, dus ik had niet een hele grote verwachting, maar mijn Dolly was een ruim belegd broodje met heerlijke gegrilde groenten! De tomatentapenade was een positieve toevoeging aan dit broodje. 

Voor nog geen elf euro heb ik een cappuccino, een spa rood en een heerlijk broodje gekregen! Je krijgt bij De Dromaai kwaliteit en kwantiteit voor weinig geld. Stiekem heb ik ook de dinerkaart bekeken en alle hoofdgerechten kosten 9,95! Hallo daar nieuwe hotspot waar ik vaak terug ga komen!