Gisteren ben ik met mijn huisgenoot Stijn wezen lunchen bij De Blonde Pater in Nijmegen. Deze eetgelegenheid zit gevestigd in het midden van het centrum en je kunt lekker in de zon zitten! Toen ik de kaart zag was ik direct teleurgesteld, teleurgesteld omdat ik wist dat ik niet zou kunnen kiezen.. Zo veel goede dingen stonden ertussen. Moest ik nu gaan voor de sandwich Shrimpster de salade Rocket of de Blonde Pater Burger? Ik koos voor de Mississippi Club! Geroosterd maisbrood (waar ik een meerkorenbroodje vroeg (en kreeg)), gerookte kip, avocado, tomaat, creamcheese, pesto, sla en dragon-mosterdmayo.

IMG_0169

De Blonde Pater

De service van De Blonde Pater is top! De broodjes kwamen redelijk vlug en mooi geserveerd. Het meerkorenbroodje zelf viel ietwat tegen, hij was een beetje droog, maar de combinatie van de gerookte kip, avocado en tomaat was echt heerlijk – ook de dragon-mosterdmayo was een heerlijke aanvulling bij het broodje!

Ik kom hier absoluut nog een keer terug, omdat er nog veel meer lekkere dingen op de kaart stonden die ik absoluut wil proeven! Al met al beveel ik deze hotspot zéker aan, wie weet zie ik je daar!